Kaikki -50% Everything -50% 15.9.2022 asti


En voi laittaa yli 15 000 kuvaa, mutta kaikki vapaana oleva, missä vain julkaistu. Sovi näyttö ja suosikkiesi tapaisia, kun mahdotonta kaikkea irl katsoa läpi. Miinus-50 prosenttia. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Discount – (minus) 50 percent EVERYTHING which available free…

Su 28.8.2022 Olen ollut laiska täällä ja muuallakin. Mieluitenvain tekisi, eikä puhuisi, joillekin, joista ei edes tiedä, ketä ovat ja yksi, kaksi, kymmenen vai sata viikkoon. Edellisillä kotisivuilla oli kävijöitä, vaikka pääosin ulkomailta ja he pääosin Usasta. Tilastojen mukaan. En kuitenkaan halua kaupitella, nimille, joista en mitään tiedä ja yhteyden ottojen tullessa, ovatko edes oikeita nimiä tai ihmisiäkään. Instassa etenkin ongelmana, ettei tiedä kenen kanssa keskustelee. Tulee DM ja muuta, ja asetukset pepullaan koko sovelluksessa. Facessa vähäpukeiset uudet profiilit kaveripyyntöinä poistetaan heti jne. Haluan oikeiden ihmisten kanssa olla tekemisissä. Mutta oikeat kaverit hautuumaalla. Nyt mennään puhelimien ja muiden ehdoilla ja minä vain vatkaan, eli piirrän. Ja pitäisi apurahahakemus tehdä meriittinä ryhmänäyttelyitä siellä täällä. Ja jonkinlainen yksityisnäyttelyn tapainen ihan väärälle yleisölle yhdessä seniorikeskuksessa jossa käyn vieläkin ryhmässä salilla urheilemassa vailla toivoa enemmästä kuntoutumisesta tarkoituksena, ettei pahasti huonone.

Laitan joitain uusia kuvia.

 

In the End Is the New Beginning, acrylic on canvas 26.8.2022

Terra Superior Oil on canvas 50×70 cm 23.8.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *