Festivaalin tyrkytystöiksi koko ajan uusimmista jotain

Ma 14.3.2022 16.31 Outsider- festivaalille mennään enintään katselijana. Tekijänä ollaan outside outsidereista. Pitäkää tunkkinne, minulla ei ole ollut. Koskaan. Minä keskityn mielummin tekemiseen kuin selittelen tekemisiäni edes valintatoimikunnille. Ei minulla ole aikaa tai tilaa postata tuhatta kuvaa kuvista, kun joka paikka muutenkin tukossa. Toisaalta ei olisi ollut mahdollisuutta kehystyttää töitä yhtään mihinkään. Seuraakin ryhmänäyttelyyn tyrkytän akryyliä ja öljyä, kun niihin vain langat, ja siihen varaa. Muuhun ei kun apurahoista ei köyhälle kouluttumattomalle ole tueksi. Ulkomailla suomalainen ekaks esittelee koulutuksiaan tms, mutta se kuvapuoli siellä enempi kiinnostaa. Erilainen erilaisissa vaiheissa olevilta eri paikoissa. Minun luullaan siellä olevan keskivaiheessa uraa 30 vuoden jälkeen, mutten alkuun ole päässyt. Ja ensimmäinen ryhmänäyttely galleriassa oli ulkomailla, Lissabonissa. Turha luulla, että olisi ollut jotain jolla mennä paikan päälle promoamaan. Tauluni ovat matkustelleet minua enempi.

5.1.2022 Laitan esimerkkinä kaikki tämänpäiväiset ennen väritystä. Piirustukset spontaaneja, automaattisia koossa A4. Hyvälle paperille, joten tarkoitus jatkaa jollain, mahdollisesti pastellein tai sekatekniikalla, jolloin öljypastellin lisukkeeksi vesiväri…

5…eiku 6.12.2021 Kuvia parista uudesta…

Kuvitteellista aiheista oikeita kuvia.

 

 

 

 

Tiistai 23.11.2021 11.57 Hakulomake laitettu Outwider.festivaalille 2022,

 

Ehdokkaita tuhansista 2019 ja myöhemmin tulleista,

Akryyli palettiveitsellä… parempaa myöhemmin, kun ilman selkäkipuja ja taipuvilla palettiveitsen ”terillä.”

Portrait of the Unknown Loser, marker

Pink Thing

Have You ever Seen the r…Pink Fish

There Were Cramps

Seinä vastassa koko ajan

Kohtaaminen (ään3käs)

Puoli vuotta sairaalasta päästyä On My Mind, 2019, sekatekniikka

 

Ja lisää tulee, kun ehdin, uutta, vaikka jotain valittaisiin, niin mieluimmin uudempaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *