Seinalle valmiita galleriasta – Ready onto the Wall 

Uudemmat päivitykset vierittämällä alas…

Metamorphosis (lyijykyna, pencil, 2003)

 

Pictures of Depression (sekatekniikka, mixed media, 2002-or 2003)

Midnight Blue (acrylic on paper, 2016)

Strokes (Blue) (sekatekniikka, mixed media)

Pushing, 2018? Mixed media

Hommage a Pullinen, mixed media, 2018

Agony, marker 2019

Find the Way, mixed media, 2 018, tama nahtavilla Hang Onissa viela, erikoishinta paikan paalla, ja hinnasta,20 % viela hyvantekevaisyyteen.

Agony, 2019 marker

Sorrow, pastelli, 2017?

Naita kysele, nimea ja muuta, ruutukaappauksella. Jos paljon nopeita kauppoja, niin lahetetaan toita Barcelonaan, ja jos oikein paljon, niin lahdetaan itsekin. Muuten tuloja kaytetaan taiteeseen, eika,sita niin paljon, etta riittaisi edes, joten kaikki kyselyt tervetulleita, Pertti Matikainen, puh 045 657 1837. Vain Suomesta tulevat puhelut, only from Finland direction numbers… Saa kysella mita vaan, ja vastataan, mita vaan. No asiallisiin kyselyihin asialliset vastaukset. (matikainenpertti@gmail.com).

 

Lisää…

Muoto kasvaa No 2

Marlene and Me, 2002, oil pastel

 

 

25.10.2020 11.50 tiedän, että keräilijöille ja muillekin helpompi ostaa galleriasta ja välttää asioiminen ahdistuneen taiteilijan kanssa. Mutta minä tyrkytän ja kohtelen asiallisesti niitä, jotka minua. Konkurssi tuli jo, joten ei ostajat minua siltä pelasta. Eivätkä koronatuet, kun mitään mistä menettää ei ollut. On hurja minimieläke. Ja menot tuplasti se.

Yksityisnäyttelyä galleriaan ei tulle. Kun siihen rahaa ja tutkintoja. New Yorkista tuli ilmeisen aito tarjous yksityisnäyttelyyn galleriassa ilman vuokraa, mutta muu promootio matkoineen olisi tehnyt 15000. Ja en pidä NYssä näyttelyä lähtemättä itse ja ilman promootioita laittamatta kaiken likoon kävi miten kävi. Ei ole enää laittaa likoon muuta kuin taide, jonka parantamiseen yhä ei oikein jaksaminen, resurssit, raha, aika tai mikään riitä. Vuodeksi 2019 haettiin näyttelytilaa, muttei edes vastattu, ja aiotut veronpalautuksetkin olivat menneet. Ja tuli jotain ja kolme kuukautta sairaalaa.

Jos kuitenkin ostatte mielummim galleriasta, niin seuralla on meneillään ryhmänäyttely, jossa minäkin olen. Hämeentie 157, Galleria Kolmas kerros, jonnekin 7.11. asti. Siellä on kolme jollain tapaa tykättyä työtä minulta, joista valita, jos valitsette mielummin kolmesta kuin seitsemästä tuhannesta. Paljon on täällä, mistä valita, kehystettyäkin, jotka voitte kotona tai muualla suoraan laittaa seinälle. Barcelonaan on tarkoitus, mutta katsotaan, mitä korona sanoo. Lasia en viitsi kuljetuksella, ja itse ei pysty kulkettelemaan, rakas raha taas. Matkalaukku kuljetukseen hankittiin NYn messuja varten, johon ei rahaa ajoissa tullut, vaikka lennot ja hotelli oli. Peruuntuneesta odoteltiin kuukausitolkulla rahoja takaisin, sitä osaa mikä tuli ja meni odotuksen aikaan tulleisiin velkoihin. Minulla on myytävää, joka kiinnostaa ulkomailla, mutta mahdollisuudet Suomessa yhtään mihinkään aika nollassa kun se Akatemian sertifikaatti puuttuu. Kolmekymmentä vuotta, josta myönnän kymmenen hukattiin työteliäisyyden seurauksena tulleen psykoosin myötä 2003. En ollut psykoosissa kymmentä vuotta, mutta kyvyt menivät kymmeneksi. Ja kun aloittelin uudelleen, niin sekin lähti ulkolaisesta kiinnostuksesta, eli osallistuin näyttelyyn Colorida Galleryssa Lissabonissa Portugalissa 2013. En miettinyt paikan päälle menemistä, kun ei rahkeita. Nyt monessa suhteen parempi kuin silloin ja vammoista huolimatta paikan päälläkin pystyy moneen. Ryhmänäyttelyssä osin sellaista esillä, mitä oli New Yorkissa ehkä tarkoitus livenä. Ja halvalla siellä. Minä ja muutkin edullisesti. Tulen laittamaan kuvaa, kunhan ensin pienennän jollain kokoa.

 

Ja kun tuon kirjoitin tuohon, niin tuoretta kuvaakin tähän, vaikka eivät seinälle valmiita ole

 

Lisää myöhemmin.

8.11.2020 Tänään kävin aamuun myymättömät, mutta kunniamainitut tekeleet Hämeentieltä Kolmannesta kerroksesta pois. Myynnissä samaan 350 €/kpl-hintaan, mutta noudettuna, kun en postin rikottavaksi lähetä. Laitan kuvaa alle, kunhan tiedosto pienennetty.

Marlene And Me,2002,oil pastel

 

Muoto kasvaa No 2, pastelli

Pastelli,2017

Pastelli, 2017

Looking for the Balance, 16 or 17, pastel

 

This Is Not the Given Pink, 2016, acrylic

In the Evening, mixed media, 2018

Pushing, mixed media, 2018

Hera, pastelli, 2003?

A Fish – Imaginary, 2020, mix3d media

Pölhö,2020, marker

2020, marker

Marker, 2020

A Stone,marker, 2020

Siinä joitain kehystettyjä edullisesti suoraan seinälle. (24.1.2021)

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *