2020-2021 Urheilja? (Vammaisurheilija)

11. Huhtikuuta 2021 9.00 aamuna peli-illan jälkeen vitutuksessa. Eilen oli ensimmäinen sm-karsintailta, joka jäi ainoakseni liioista selittelemättömistä asioita johtuen.

En voi syyttää ketään yhtään mistään ilman todisteita, mutta lajin arvoatus pääsi laskemaan kun tällaista tapahtuu sm-tasolla. Yksi kuva joka kuva vain on jäi kun omiin enkkoihin meni. Jään kesälomille ja pitäisi tajuta eläkkeelle jäädä, mutta kai hieman tyhmenin, enkä vieläkään yhdistele tarpeeksi asioita, vaan pidän niitä liikaa erillisinä.

Vatkaan kuvan suuresta vitutuksesta ilman hiireen tarttumista toisena karsintapäivänä. Tiimikaveri oli tehnyt protestin, mutta se oli kai yhtä tyhjän kanssa. En tiedä, kuka edes oli valvojana. Hostilta tuli viestiä eräällä kaistalla, johon en kummempia voinut vastata, kun faktaa ei ole, kun asiat selittämättömästi menivät niin, ettei sitä todistetta jäänyt.

19.1.2021 Omat pelit siinä määrin pepuilleen, että jos ei lähde, niin kauteni jää viimeiseksi. Teamillä pari on nollakierrosta, mutta viimeksi kakkosena ollutta vastaan pari pinnaa, jossa huonostiapuka muutenkaan, paitsi, ettei osallistuttau pistesijoihin. Varmaan julkisilla pelailua, jos ei ala kulkea, vaikka paine hieman pärjätäenasta peliä häiritse, muu kyllä. Katsotaan hetki, mitä eteen, eli mitä teen, jotta asiat edistyvät,omat ja teamin. En tiedä, onko tässä itsestä mihinkään, taiteestakaan.  Kun, rahaa vaatisi.

 


Valmistautuu illan matsiin vaihdettuaan tiimia pari viikkoa sitten ja pelasin jo viikko sitten ensimmaisen kentan, jossa tiimille jamapisteita kerasin. Tanaan vastassa entisesta kauteen vahvistunut liigakarki. Ja lajina e-urheiluksi laskettava-propilkki-2. Olen siis urheilija , vammainen kun ollaan, niin vammaisurheilija, terveiden joukossa tosin. Ja tiimina Tylsakaira, jonne tehtiin paluu, kun terveena jo oltiin pari vuotta sitten siella. Peluutukset auki kai viela, mutta vaikeita mappejia itselleni luvassa. Katsotaan. Palaan asiaan. Ja lisatkaa ne aan pilkut itse.

Ma,-27.1.2020-Turpiin tuli, tiimina ja henkilokohtaisestikin huonoa, vaikka toisesta pelaamastani jamia pisteiden muodossa sain. Mukavaa puuhaa kuitenkin yrittaa ylittaa itsensa lajissa, joka ei helppo ja,jossa parhaatkin vain haaveilevat elavansa talla. Tanaan pelasin kappalemapeissa, mutta juuri siina tarvittava nopeus on poissa ja kaikkea ei saa entiseen tapaan kiinni, vaikka kalaa olisi alla. Kuitenkin kokemuksella pelastin omassa pelissani, mita voin, vaikka molemmissa naytti alkuun viela huonommalta. Ja, liigan karki oli vastassa. Siina ehdoton suosikki mestariksi, ainoa oikeastaan, suosikki, mutta ken Iienee mestari?

Su 2.2.2020 Saatu harjoituksissa peliaikaa yhteen kenttaan talle paivalle, mutta on puhuttu paikan antamisesta pois, kun nyt ajatukset muualla, niin pahasti, etta saattaisi pelia hairita jopa . Mina en yleensa vahasta hairiinny, mutta jo jatkunut stressi lahinna New Yorkia tai sinne lahdon raha-asioita kohtaan vaatii toisinaan hermoja. Piirrelty kuitenkin on hyvilla mielin ja paineettomasti, ja mennaan kohti entista parempaa, ja tassa kuussa tarkoitus tehda varillistakin.

  • 10.37 Merkattu kokoonpanoon tuon yhden kentan osalta, joten pelaamaan lahdetaan illalla. Ei minua asioiden aarella ollessa muu yleensa hairitse, vaan keskittyminen hyvaa ja mieli rauhallinen. Piirtaessa saattaa epaolennaista valilla olla mielessa, mutta tavallaan hyvakin, etta kaikki, tai yhtaan, ajatusta ei ole siina itse tekemisessa. Ei nama asiat liikoja miettimisia tarvitse, vaan tekemista,ja oikeanlaisia vai stonvaraisia ratkaisuja jo hankitun kokemuksen pohjalta. Piirtamisessa ei teoria mietiskelyineen minua auta. Jos suunnittelua tullaan tekemaan,niin luonnostelemalla ja kyna kadessa, ei mietintamyssy paassa. Sama juttu muussa, etta vaikka kuinka suunnittelee, niin tilanteet elavat ja pitaa elaa sen mukaan mita vastaan tulee. Ja paljon itsesta riippumatonta.
  • Ti 11.2.2020-14.22-Hermot mennyt toimimattomien laitteiden takia. Muistia saanut tyhjata, etta edes vahan. Ja muistia pitaa hieman olla, jotta voi putsata ja jarjestella manuaalisesti. Mutta ehka kymmenen tuntia alle tunnin hommaan. Laitteiden pitaa toimia tai aika kortilla entista enemman. Sitten ihmetellaan kun ostan uutta vaikkei rahaa. Tamakin laite jo useamman vuoden vanha ja sd kortit ja oma koneen muisti jatkuvassa putsaustilassa. Nyt paivaunille,ja illalla treenia sm-liigaa varten ja huomenna aloitetaan uusien mappien eli ilmoitettujen harjoittelu sm kisoja varten. Talla hetkella olen kai lohkossa kahdeksantena, kun kahdeksan kai jatkoon, joten tehtavaa on, kun viimeksi, sunnntaina, paras sijoitus oli neljas, siis ensimmaisessa karsinnan osassa. Muut kentat vahan enempi pieleen, mutta 3/4 pisteille, eli kymmenen joukkoon. Vaikeaa tulee, mutta rauhallisena viime sunnuntaina pysyttiin ja vaikkei nopeuslaji, niin siina ne suurimmat ongelmat, kun ei tarpeeksi ehdi nailla aivoilla, joissa yhteydet kateen eivat taysin toimi. Se oli kuitenkin toinen puoli halvaantunut, ja aluksi kotiutumista suunniteltiin pyoratuolin kera. Hidasta ja huonoa on kavely kuitenkin kai lopun ikaa, mutta kavelen, ja siksi kujetustukeen tuli hylky. Itse maksetaan taksit, ei tartte sitakaan kadehtia, ja julkisia kaytellaan ja lyhyemmat matkat kavellaan ajan kanssa.
  • 21.51 Treenit ei ihan putkeen mutta kun muistaa, etta pelia paivitetetty ainakin kaksi kertaa vammautumisen jalkeen, niin kaikki ei toimi, vaikka periaatteessa oikeita ratkaisuja tehtaisiin. Muutaman kerran pitaa katsastaa omat paikat, ennen kuin uskoo, ettei niissa enaa parjata ja kokeilee kokonaan uutta. Vieheissa muilla samat suosikit paaosin kuin ennen eika siina muutosta hirveasti, kokeillaan suosituksia toisinaan ja toisinaan mennaan omalla. Ja saatu vihjetta etta hiljaa niista, joi lla (pilkeilla)  ei syo. Olen hiljaa, mutta uskon omaan tekemiseen yha, joten omat luotot vahvempia neuvoja, vaikkei heti kulkisikaan. Sm kisamapit perseelleen, niin kuin muukin, mutta aikaa on, paitsi liigakierros huomenna…ja sm jatkuu sunnuntaina. Rauhallisesti loppuun asti. Ja minut todettu karsimattomaksi jo sairaalassa, ja osin sen kautta elakkeelle ammatillisen kuntotusselvityksen seurauksena, jossa sama ronsyilyineen todettiin, ja liike on mita on, ja sen takia pitaisi yrittaa salille lahtea yli  2 kk tauon jalkeen, niin ihania kuin Kontulan naiset olivatkin, niin muualle…
  • Laitan jonnekin YouTube-linkkeja…

Ke 12.2.2020 22.16 Liigapeli. Kausi taitaa tiimin osalta olla ohi. Omatkin pelit eivät ihan putkeen, vaikka kaikki kentät pelasin. Parhaiten meni se, mitä ei juuri tullut harjoiteltua, kun ei ollut sitä tarkoitus pelata. Olin neljäs ja toisessakin keräsin jämäpisteitä, yhdessä olin häntäpäässä. Mutta sm-kisat jatkuvat ensi sunnuntaina, ja harjoitellaan hieman vielä, kun viime sunnuntain jälkeen uhkaavasti viimeisellä sijalla jatkoon lohkosta, ja takaa on halukkaita ohimenijöitä. Ja terveenäkin usein pudottiin heti alkuunsa, kai yleensä. Vähintään samaan malliin kuin viime sunnuntaina, mutta mieluimmin paremmin. Kun takana olevat saattavat parantaa myös. Ei maailman tärkein asia, ja ei niin pahasti haittaa, jos tulee pudotus.

Su 16.2.2020 16.51-Tanaan illalla sm karsinnan toinen osa. Mahdollisuuksia parantaa se, etta kaikki mukanaolijat eivat niin hirvean kokeneita, ja t o ivon mukaan pieni harjoittelu ja se, etta kentat paaosin itselle sopivia. Hyvilla mielin kisaamaan, kay kuinka tahansa. Vammautuminen yli vuosi sitten rajoittaa tietysti, mutta ei niin radikaalisti ehka. Katsotaan.

Ma 17.2.2020 1.54 Eilen illalla selvtettiin tie lohkosta viimeisena jatkoon Propilkki2 sm-kisoissa. Toki jatkossa odotukset maltilliset, kun vain parhaat jatkossa vastassa ja tie voi tulla nopeastikin vastaan, mutta tehdaan, mita voidaan.

Su 23.2.2020 9.40-Kalat ovat mielessa, vaikkei oikealla kalalla oikein kayty enaa terveenakaan. En tieda, mita edes nailla voimilla ja liikkeella esimerkiksi heittelysta tulisikaan. Enta kalan vasytys, kumpi vasyisi ensin.

Ja tanaan jatkuu pilkissa sisainen turnee, jossa lahdetaan parantamaan hantapaasta. Ensi kuun puolessa valissa jatkuu Propilkin sm-kisat. Ja tama ei ole helppo laji, vaikka vammainenkin voi jollain tapaa pelata.

21.51 Tanaan tiimin sisainen jo sinnepain eli puolet ihan hyvin ja puolet huonommin. Mutta yhteispisteissa edelleen oltaneen hantapaassa. Kun kolme ensimmaista iltaa ihan poskelleen. Myos piirustusta tuli, mutta ei viela suurta muutosta, vaan perushyvaa. Kuvia myohemmin jonnekin tanne.

  • To 27.2.-13.10 Maanantain pelit pieleen yhta lukuun ottamatta, jonka voitin. Tanaan jatkuu. Eilen oli yritysta ottaa kannit, mutta jai puoleentoista hitaasti otettuun juomaan, eika viela saanut ensimmaisia kanneja vuoteen. Tanaan hyvassa seurassa Kallvikissa, sitten syomassa ja kirjastossakin. Tanaan jatkuu pelit eli tiistain tapaan sisaista, jossa yha hantapaassa, vaikka pienta parannusta on tullutkin. Jonkun oltava viimeinenkin, ja seura sen verran kovaa, etta viimeinenkaan ei huono. Osoittaa vaan, etta liigajoukkueen (pudotuspeleista pudonneenkin) pelaajilla on hyva taso.

28.2.-21.58-ja tanaan taisi taas aika pepuilleen suurin osa, mutta ensi kerralla. Ja sm kisaa varten harjoittelu edistyy niin hyvin, ettai pienia toiveita muiden epaonnistuessa jatkoomenosta jopa, mutta parempi olla toivomattal iikoja, silla lohkossa on viitisen varmaa jatkoon menijaa, jos heilla vahankin pelit kohdallaan. Ja samaa. Lohkoon mm sattuneet pari nimea ihmetyttavat, mutta kai se arvalla on mennyt, paitsi ettei vissiin mennyt arvalla, vaan osin sijoitusten mukaan, mutta milta osin muun mukaan en tiia, kun pelaaamalla nama ratkaistaan kuitenkin, jos jollakulla enempi asiaan kuuluvaa tai muille kuulumatonta tietoa onkin. Hupia mulle, mutta ikava etta jotkut niin tosissaan etta hupi kaukana, vaikka elannon saaminen pelista huipullekin epatodennakoisempaa jopa kuin etta mina elatan itseni taiteella. Mutta jos ensin kulut peittoon…

7.3.-1.49 Torstaina pelit eivat ihan huipusti siina mielessa, etten pystynyt voittamaan yhtaan, mutta tasaisuuden ansiosta kerasin illan parhaat yhteispisteet. En ihan toivoton siis ole, kun mappien voittajilla oikein hyvat tulokset, eika huonoja kaikki itsellakaan, vaikkei voittoja tullut.

Ke 11.3. 22.53-Eilen jatkui sisainen, omilla valinnoilla, joista pari hyvin, pari huonommmin, mutta illan paras, jonka vaikutus kokonaistilanteeseen kuitenkin kosmeettista.

LA 14.3.2020-22.46 Minusta tuntuu, etta selan takana puheltu epatotta joka puolella ja joitain ehka hairitsee, etta olen sanoissani pysynyt ja puhunut itsestani epaedullisia asioita, jotka vitsiksi ja nauruksi siella taalla muuttuvat. Mollaamatta muita, ainakaan kovin pahasti, ja ainakaan en julkisesti, edes julkkiksia en moiti paljon, vaan pyrin mielummin hyvaa loytamaan. Ja kun nayttelyita kehun, niin aiheesta, en kritisoi, ainakaan pilven reunalla olevia, kuten hienoa Aartsissa ollutta Laila Pullista, jonka piirustuksia oli ilo nahda upeiden esilla olleiden veistosten ohella. Maaliskuulaiset olivat muutenkin ryhma etevia uuden ajan tulokkaita. Ja tata informalistien perinnetta jatkoivat mm Marika Makela, Leena Luostarinen, Marjatta Tapiola, ja moni muu -80-luvulta… Nykytaidetta en ehdi tarpeeksi seuraamaan, uusinta uutta, mutta ainakin Heikki Marila tulee mieleen,ja Tiina Pensola on parhaimmillaan niin hyva,piirtaja, etta yksi tyo roikkuu seinallani. Ja Maaria Oikariseen meinasin kayttaa veronpalautusrahat. 2016 tai 17, mutta myohemmin googlettelin ja oli jonkunlaista nostetta saanut, ja kirjoittanut romaanin Lucian silmat, joka ostettu ja lukulistalla, kun Oikarisen kerronta vaikuttaa sopivalta hanen kotisivujensa perusteella, joilla kavin katsastamassa aikanaan, ehka 2018.

Ma 16.3. 9.15 Eilen propilkin sm-kisojen toinen kierros ja etukäteen vahvin kenttä meni pieleen, kun ei vain läytynyt. Paniikkia ei tullut, mutta huono alku ja,siitä nolla pistetta ei tehnyt hyvää kovassa s e urassa, vaikka kahdessa pisteille yllettiin, ja parhaimmillaan kolmas viimeisessä. Se tehtiin, mitä voitiin, mutta kovissa kisoissa ei päärjää parhaimmille. Ei nyt muutosta entiseen, paitsi kärsimättömyyden keskeltä rauhallista tekemistä. Fyysisten oireiden lisäksi asiassa pysymisen vaikeus on yksi eläkkeelle jäämisen perusteita muistin ohella, joka parantunut, muttei entinen ole. Rönsyily siellä täällä asian vierestä. E hkä taiteesta, kun ei oikein muuta ole. Se vähensi jo onnettomuutta ennen kanssakäymisen olemattomiin ihmisten kanssa. Minä en ole muille mielenkiintoisten asioiden ympärillä, eivätkä muut minulle kai. En minä edes tiedä,mistä ihmiset yleensä puhuvat, paitsi nyt ehkä koronasta. Se vaikuttaa minuunkin sen verran, että matkaa Espanjaan ei ole vielä hankittu, vaikka näyttelyvuokra on maksettu. Katsotaan nyt kuukausi, kun Eurooppa kiinnija lähetetäänkö sitten jollain kuljetuksella. Pitää joskus ottaa selvää, mikä yhtiö hoitaisi pakkauksenkin kuljetusta varten, kun paketista sen verran painava, että sen käsittely ei sujuvaa nyt tai koskaan olisi. Kahdeksan neliömetriä maksettu tilaa, enkä edes ole miettinyt, mitä siihen mahtuu.

Sisäistä turneeta pari kertaa jäljellä, mutta viime torstainaolim huonoin ja motivaatio hukassa,mutta kun kärki kaukana edellä. Katsoo nyt, riittääkö motivaatiota enää aikatauluihin ennen syksyä.

Ma 23.3.2020-22.16-Järjestin lajissa turneen, jonka kärkeen sijoittui tuttua porukkaa, kahden aiemman tiimin, jossa kapteenistoa. Se meni kai ok, ja hostin tehtavia hoiti nykyisen tiimin kapu, samoin pistelaskun kaistalle, jossa tikanne nakyi pienin viivein. Yritin lahinna itse katsoa, etta kaikki sujuu, ja hieman pelailinkin, mutta nollille jain kokonaistilanteessa. Parin osalta voin sanoa, etta huomenna yritan laittaa juttuja postiin. Kun lähdetaan aamusta kavelylle koronasta huolimatta. Aamulla hiljaista riskiryhmalaisen kulkea. Ja riskiryhmässä enempi vammautumisen myota huonoksi menneen kunnon takia kuin halllinassa olevan diabeteksen takia. Mutta hyvin tässä voidaan ja mieli on vahva, vaikka ruumis heikko, tai keho, kun ei vielä ruumiiksi päädytty joulukuussa 2018 tai sen jälkeenkään. Tuo oli turnee siis kesän alottajaiseni ja se alkoi piirtämällä eilen ja piirtämällä tänään ja jatkuu luultavasti piirtämällä huomenna, vaikka prot maalaavat, eivät niinkään piirrä. Minä haluan edetä omalla laillani ilman muuta tutorialia kuin kuvat. Kuvat nykyisistä ja menneistä mestareista, tai paremminkin heidän töistään.

ma, 13.4. Erottu tiimistä, kun ei saatu vastausta oikein mihinkään. Lähdin pilaamasta tiimin kuuluisaa henkeä, joka kuulemma jo ehti vajota alaspäin. Kun minulle ei puhuta ja jos minusta puhutaan, niin silloin kun en paikalla ole puolustautumassa. Minä en hiljaiauutta katsele. Minä katselen nytkin meteliä. Ja lähden New Yorkiin joskus, jos pystyn. Ja pystynhän minä muuten mutta lompakon puolesta ehkä en. Ja jäisinkin sinne jos olisi hiukankaan parempi eläke. Ehkä ei kaivattaisi siellä, mutta täällä en kelpaa mihinkään. Se nähtiin jo terveenä, eikä tilanne ainakaan parempi ole nyt.

21.4.2020 21.28 Kesäloma. Pelaillaam hupina silloin tällöin, ja kstsotaan jaksaako ensi kauteen lähteä, kun ei puhuta ollenkaan, ja jos minusta puhutaan niin ei minun kanssani, vaan muut keskenään. En tiedä, oliko ongelmana edellisessä, mutta sitä edellisessä oli. Että arvailtiin, e ikä kyselty tietoa oletusten tueksi. Ette tekään tiedä muuta kuin, mitä valikoidusti kerron. Totta puhun, mutta vain osan totuutta.  Kun jos kaikesta kaiken niin tuloksena olisi romaani viikossa.

Pe 24.4.2020 Lähtee varmaan pelailemaan jokaperjantaiseen madeturneeseen tänään, kun made ollut jotenkin vaikeaa viime ajat, kun ennen oli vahvaa. En usko, että pelkästään pelissä tapahtuneissa päivityksissä syy, vaikka niilläkin sijansa on. Muilta osin peli pääosin alkaa olla sinnepäin, vaikkei ehkä entiselleen palaa. Tällaiseksi,rönsyileväksi tapaukseksi kovassakin paikassa paineettomasti ja rauhallisesti pystyy toimimaan, ja julkisilla ei ole tulostavoitteita, niin… ihan ok, eteenpäin.

To 14.5.2020-22.26 Otin lähdöt aiemmasta tiimistä ja laitoin hakua, muttei onnannut. Jättää ehkä ensi liigakauden väliin ja keskittyy taiteeseen Barcelonaan asti, ja sitten ehkä sekin vähemmälle.

Ma 25.5.20 22.32-Pelaillut julkisella vaihtelevalla pärjäämisellä, mutta ihan ok. Miettii, jättäisikö ensi kauden suosiolla väliin. Toki liigakaudella hyvät julkiset pelit vähissä,joten miettii, jättäisikö koko homman ainakin joksikin aikaa,ja keskittyisi Barcelonaan valmistautumiseen. Ja rahan hankkimiseen siihen, ruokarahan ja sellaisen, kun lopullista veropäätöstäkään ei ollut, kun viimeksi kävin verottajan sivuilla.

Ke 27.5. 9.06 Pelailee varmaan tänään tutkaillen jatketaanko vai jäädäänkö ainakin kesälomille tai lopetetaan lähes kokonaan. Liigakaudella tiimin ulkopuolisen pelit tylsiä, ja vilttiin ei lähdetä,vaan katsotaan vaikka häntäpäästä joku joukkue,jossa peliaikaa tulisi. No. On muualla tullutkin, paitsi yhdessä tiimissä, joka kai liian hyväksi kasvoi. Jos olisivat mitalin saaneet, niin itse senkin ulkopuolella, kun ei vaikuttanut mihinkään, paitsi vaihtopenkiltä rönsyillen.

La 7.6.2020 8.35-Ei varmaankaan lähde ensi liigakaudelle, ja kesällä ei enimmäkseen tapahdu mitään pelin tiimoilla, niin ehkä keskittyy enempi taiteeseen.

Käykää katsomassa Fräntin lahjoitus Kiasmalle.

Ke 12.8.2020 Palasi vanhaan teamiin. Sieltä lähdettiin vähän tyhjän päälle ihan, että tapahtuu. Se on ehkä syynä vammautumiseenkin. Hyväksyttiin takaisin kai jotain pari viikkoa sitten. Ja kaksi iltaa pelattu jo sisäistä turneeta ja vaikka ei ole ihan putkeen mennyt, niin toinen kuitenkin molempina iltoina, joissa sama voittaja oli hyvällä sarjalla kärkisijoja, kun eilen oma paras oli toinen. Ehkä tavallaan sopii tiimi, joka ei ihan mestaruutta tavoittele ja pääasiallinen tavoite on hupina pelata. Henkilölohtaisia tavoitteita ei liikoja, vaan hyvä peli. Jos hyvällä pelillä häviää, se ei häpeä, mutta jos alle oman osaamisen, niin se ei tyydytä. Liigalle ei edes vielä vetäjiä ja liikaa samojen kontolla ollut, ja aina joku marisee jostain, milloin kotiinpäin vedosta, milloin mistäkin. Hyvin on vedetty aina. Ja narisoijoita on aina, niin hyvin ei voi ettei olisi.

Ti 22.9.2020 13.23 Tänään koulun jälkeen jatkuu sisäinen turnee, jossa kai  toisena, mutta kauas kärjestä jääneenä. Hyvillä mielin pelailee, kun vähän pärjää, vammaisenakin. Ei enää ihan parhaille. Mutta sm-kisoissakin jo kolmas kierros jäi vain pisteestä kiinni, ja samoilla pisteillä muistaakseni joku pääsi jatkoon varasijalta, mutta keväästä parannettu yhä lähinnä muistia ja jaksamista, ja muuten sopeuduttu pärjäämään sillä, mitä on lopun ikää. Eläke on, mutta yritän arvoa edes satasen kappale saada niille noin 7000 kuvalle, jotka vaan lisääntyvät. Eivät niin paljon ja vauhdilla, kun aloitellaan enempi värillistä. Jota sitäkin hyvin, jos verrataan viime vuoteen.

6.11.2020 13.48 Viime sunnuntaina teamille jävi köpelösti, mutta keräsin itse hieman pisteitä. Mutta saldo huono vielä, kun ensimmäistä kertaa, ja olen kai kuusi kenttää pelannut jo. Katsotaan, mitä ylihuomisen tuo tullessaan.

8.11.2020 12.24 Tänään liigamatsi, jossa itselläni luvassa aiempia kierroksia inhimillisempi osuus, mutta ei sitä koskaan tiedä. Kokeilin eilen näytön tallennusta, mutten ole katsonut läpi. Mahdollisesti tallennan tänään jonkun pelaamani kentän, ja julkaisen Youtubessa, jos muita loukkaava sisältö vältetään. Minä en totutusti häpeile, vaikka viimeiseksi jäisin.  Toki se harmittaisi, mutta ei hävettäisi. Linkki tulee tänne, jos julkaisun tarkastus läpäisee seulan. Ja tämä lähinnä, että onnistuuko ilmaisjutuilla tallennuksen aikana Skypen mutetus. Kun äänien poisto jälkikäteen saattaa vaikeaa olla ilmaisilla, joissa rajoituksia on. Mutta katsotaan nyt. Ehkä joistain vähemmän tärkeistä joskus suoraakin?

 

18.12.2020 Tallensin joitakin pelejä, mutta screenrecordaukset huonotasoisia sillä ilmaisohjelmalla, ja mistään ei just nyt eikä koskaan pysty mitään maksamaan. Joten en julkaise huonoa laatua. Taiteessa niitä videoita tarpeeksi, kun tila asettaa rajoituksia ja se että on vain kaksi vajaasti toimivaa kättä.

Teamin tilanne ihan ok tämän hetken sijoituksen suhteen. Ja henkilökohtaisesti yksi mappovoitto liigassa, mutta se mappi muuten pisteissä vastustajalle, jota sanaa mielummin kuin vihollinen käytän.

6.1.20 17.56 Viime sunnuntaina 3i ihan putkeen itselläni, 0p 3ikä tiimillä, kun meille 0 pojoa eli vastustajalle täysi potti. Harjoitukset kuitenkin jatkuvat.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *